Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Meritaimenta á la Kippari-Kalle  (Luettu 2496 kertaa)
A.V.
Aktiivi
Jäsen
**
Poissa Poissa

Viestejä: 386



« : Tammikuu 08, 2012, 18:05:41 pm »

Tulin kokeilleeksi tällaista ja voin suositella lämpimästi. Toimii tietysti ainoastaan itse pyydetyllä meritaimenella, mikään muu kala ei käy.  Virnistää

Reseptiin tarvitaan meritaimenfilettä, sipulia, kirsikkatomaattia, sitruunaa/limettiä, tuoretta pinaattia ja ranskankermaa.
Fileet laitetaan pannulle paistumaan. Sen jälkeen voi ruveta tekemään pinaattipetiä. Oliiviöljyssä kuullotetaan pieneksi pilkottu sipuli, sitten pannulle laitetaan puolitetut kirsikkatomaatit ja pinaatti. Tässä vaiheessa voi jo ottaa levyn pois päältä, koska pinaatti kypsyy erittäin nopeasti. Lopuksi joukkoon puristetaan sitruunamehua ja lisätään pari ruokalusikallista ranskankermaa sekä maustetaan suolalla ja pippurilla.

Sitten vaan pinaattisekoitusta lautasille, fileet päälle ja vaikka lohkoperunoita kaveriksi.
tallennettu

Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: