Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Lamiglas 662L 5' haspelille  (Luettu 3766 kertaa)
psychocowboy
Rappiohotellin tirehtööri
Ylläpitäjä
Jäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 877« : Lokakuu 24, 2010, 17:11:04 pm »

Kuten jo aiemmin tullut todettua on tarjonta "hammastikku" osastolla perin heikkoa. Kun kumminkin tarve/halu moiseen hieman laadukkaampaan oli, niin sehän piti sitten teettää tutulla (ilmoittautukoon julkisesti jos haluaa Iskee silmää). Rojut meni tilaukseen ison veden takaa ja sieltä tuli Lamiglasin 5,6' aihio ja muut hilppeet.Aihio on lyhennetty 5:een jalkaan nipsasemalla molemmista päistä hieman pois. Vaparenkaat on ihan peruskauraa, koska hiemankaan spesiaalimmat renkaat(esim jonkun muun väriset kuin mustat) olisi nostanut yhden renkaan kpl hinnan likemmäksi 20usd. Nyt oli koko rengassetti alle 10usd. Kahva on poltettua korkkia ja puuta, kelakiinnike ihan muovia. Kaikki hilppeet + kulut maksoi noin 80€/keppi jha rojut tuli kahteen keppiin.Painoa kepillä 134g joka pääosin kertyy tukevasta kahvasta. Takakahvan pituus on yhdelle kädelle sopiva 16cm. Vaparenkaita 5 + kärkirengas.
Käyttökokemuksia parin vkl verran ja on kyllä juuri sitä mitä tuollaiselta hakee. 1,5g lippa lähtee 0,1 kuitusiimalla hyvin ja kestää kumminkin vielä 12g Loton. Ideaali yläraja uistepainolla kumminkin varmaan siinä 10g paikkeilla.  On ehkä jonkun makuun (ainakin Pasi1:n) hieman liian kokotoiminen mutta omaan makuun just passeli. Heitto lähtee niin napakasti yläkautta kuin pikku "näpyllä" ala-ja sivukautta. Pasi1 voi kertoa tarkemmin miltä tuntuu reilua kilosta taimenta tuolla väsyttää, mun kalanväsytykset tuolla on vielä mielikuvaharjoittelun puolella Näyttää kieltä
Sen verran mukava on tuo että ehkä seuraavakin keppi saattaa olla "handmade". Saa ainakin just sitä mitä haluaa, ainakin jos tulee oikeanlainen aihio tilattua. Mutta kahvat ainakin saa itselleen sopivaksi näin pitkien takakahvojen muodin aikana.
tallennettu

             
Born to be wild, paitsi kotona...
"Chuck Norriskaan ei ole täydellinen, sillä häneltä puuttuu heikkoudet"    Hyvän viinin määritelmä  "menee helposti alas ja pysyy sisällä" "Parempi muutama ruuvi löysällä, kuin yksi liian tiukalla"

popeye
"Ursus Maritimus"
Aktiivi
Jäsen
**
Poissa Poissa

Viestejä: 65« Vastaus #1 : Lokakuu 27, 2010, 10:18:12 am »

Moro tuollaista keppiä ei tulekkaan ihan heti vastaan ensimmäisen kerran kuulen puukahvasesta vavasta  Virnistää
tallennettu

Vanhalla on oppimisen vaikeus

Pasi1
Yleisvalvoja
Jäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 206« Vastaus #2 : Lokakuu 27, 2010, 10:24:00 am »

Omaan makuun tuo on todellakin vähän liian kokotoiminen mutta ei kuitenkaan häiritsevästi, makuasia. Kahden taimenen perusteella voin todeta vavan toimivan ihan mukavasti kalan kanssa, tosin taimenet olisivat voineet olla isompia ja väsytystilanteet pidempiä, jotta olisi päässyt makustelemaan paremmin aihiota 

Lainaus
Sen verran mukava on tuo että ehkä seuraavakin keppi saattaa olla "handmade". Saa ainakin just sitä mitä haluaa, ainakin jos tulee oikeanlainen aihio tilattua. Mutta kahvat ainakin saa itselleen sopivaksi näin pitkien takakahvojen muodin aikana.

Tämä on niin totta. Hinta/laatusuhde on ainakin tässä tapauksessa kohdallaan. Enkä tämän kokemuksen perusteella pidä ollenkaan mahdottomana, etteikö tulisi tilattua vielä muitakin mittatilausvapoja.
tallennettu

Kahviaddikti ja kofeinisti   

Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: