Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Okuma Aquios AQ-S-562ML 5'6" 1/8-5/16oz eli 3,5-9g  (Luettu 3554 kertaa)
Tonnikala85
Metalli-inssi
Ylläpitäjä
Jäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 778« : Toukokuu 08, 2011, 20:51:03 pm »

Tuli tuollainen keppi hommattua jo talvella hetken mielijohteesta kun ollut jo jonkun aikaa hakuses uus koskikeppi. Tämä tuntui käteen heti varsin mukavalta ja lyhyt takakahva, niin ei ole tiellä koskella. Keppi ei ole todellakaan hinnalla pilattu, sitä oli pikkuisen yli 20€.

Tänään tuli nyt heiteltyä tuolla testimielessä pieniä vaappuja ja lottoja. Hyvin lentävät ja vavassa tuntuisi olevan enemmänkin voimaa kuin mitä tiedot antavat myöden. Kalaa nyt ei vielä päässyt väsyttelemään tärppejä enempää. Se nyt on silti selvää, että kyllä siinä taistelua on jo isompi kala ottaa tuohon kiinni, niin kyllä tuo aika makaronina on kaarella Virnistää Heittelyssä pysyi kuitenkin todella hyvin tuntuma koko ajan uistimeen ja tunsi pienetkin kolaukset kiviin ja sen jos uistimeen tarttui heinää yms ja uinti meni huonommaksi.

Eli keppi on 3,5g- 9g, testasin kyllä jotain 12g luokkaa oleviakin vieheitä ja varsin iloisesti nekin vielä lensivät.

Vavan tasapainopiste on etukahvan aivan takapäässä tämän Daiwa Certate 1500 kelan kanssa.

Hintaansa nähden kyllä varsin positiivinen yllätys ainakin tähän saakka. No muutaman viikon päästä sitten kunnon koskikeikka, niin näkee tekeekö tällä sielä mitään Pyörittää silmiään

« Viimeksi muokattu: Toukokuu 08, 2011, 20:56:28 pm kirjoittanut Tonnikala85 » tallennettu

madtrue
Jäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 135« Vastaus #1 : Toukokuu 16, 2011, 11:07:19 am »

Itelle oli ainakin "positiivinen" yllätys okuman vapa (avenger). Tälle keväälle/kesälle ostin kaverin suosituksesta. Niin eräällä kaverilla on tuo aquios vapa käytössä , eikä ole vielä mitään vikaa löytäny (omiin tarpeisiinsa) kuulemma kelpaa.
tallennettu


Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: