Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Katiskapyynti talvella  (Luettu 5912 kertaa)
psychocowboy
Rappiohotellin tirehtööri
Ylläpitäjä
Jäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 880« : Marraskuu 20, 2010, 12:42:32 pm »

Olisko kellään kokemusta katiskan käytöstä jään alla? Kunhan jäätyy järvet kunnolla niin näin alkutalvesta jää on sen verta ohutta että viitti sahailla isompaakin reikää siihen. Ajatuksena olisi saada haukea/ahventa. Millaisiin paikkoihin, kuinka syvälle yms vinkkejä otetaan vastaan.
tallennettu

             
Born to be wild, paitsi kotona...
"Chuck Norriskaan ei ole täydellinen, sillä häneltä puuttuu heikkoudet"    Hyvän viinin määritelmä  "menee helposti alas ja pysyy sisällä" "Parempi muutama ruuvi löysällä, kuin yksi liian tiukalla"

jarski
Haukimagneetti
Jäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 512« Vastaus #1 : Marraskuu 20, 2010, 12:45:33 pm »

Lähinnä mateen katiskapyynnistä on kokemusta tammi-helmikuussa, mutta kyllä ahventakin on yritetty ja saatu. Moottorisahalla on reikää ylläpidetty, vaikka nykyään valitsisin kyllä jääsahan rauhallisena ja meluttomana.

Assuja on saatu hyvin ojien suiden lähettyviltä ja kaislikkojen ulkopuolelta. Tosin järvet ollut semmosia matalia ja pieniä, joten ei toimi välttämättä Päijänteellä niin hyvin  Iskee silmää
tallennettu

Sensaatiomaista! Tulitaistelu ostereiden kesken!

jkw-uistin
Jäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 66WWW
« Vastaus #2 : Marraskuu 21, 2010, 12:29:31 pm »

täytyykin kokeilla mikäli tänätalvena kantavat jäät tulee. Mitens meri olo suhteissa minne laittaa meidän mökki paikan luona oliskaislikkoa toimiiko hyvin jos assua halajaa? ilmeisesti ei ainakaan kovin syvälle kannata laittaa?
tallennettu

J.K.W-Uistin

Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: