Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Sipoo  (Luettu 2068 kertaa)
PAR
Ikionnellinen isoäiti
Aktiivi
Jäsen
**
Poissa Poissa

Viestejä: 258


Naisetkin kalastaa


« : Syyskuu 07, 2014, 19:39:48 pm »


Heittokalastuksen merkeissä vietettiin viime ke-to-pe Sipoon saaristossa. Reissulla oli mukana vanhempi poikani Ville, toinen Helgatar ja minä.

Säiden suhteen meillä oli onnea, kun taas kalojen ottihalukkuden  kohdalla ei niinkään. Eivät tosiaan olleet kunnon syönnillä. Tärppejä tuli ihan kivaan tahtiin, elikäs kyllä siellä fisuja oli, vaan eivät olleet kunnon syönnillä.

No onneksi emme kuitenkaan paikanpäällä ihan ilman tuoretta kalaruokaa jääneet. Ekana iltana mun Mepps lippaan nassahti kiinni kahden kilon hauki, joka sitten seuraavana päivänä savustettiin herkulliseksi ateriaksi. Samaisella lipalla tulivat myös ne kymmenisen ahventa, jotka sain. Toinen Helgatar sai yhden ahven ja sekin tuli lipalla. Monia uistimia kokeiltiin, mutta vain lippa kelpasi huonolla syönnillä oleville eväkkäille. Eivät maittaneet myöskään onkija-Villen madot.

Niukasta saalista huolimatta, reissu oli vallan mainio. Kotona ahvenista kokattu keitto onnistui sangen herkulliseksi. Kotiintuomiseksi tuli myös herkku- ja voitatteja.

Pakkasen täytettä ei saatu, mutta siihen saattaa piankin tulla mahdollisuus länsivesiltä.
tallennettu

- TEAM HELGATTARET -

Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: