Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Uudet alamitat päivitetty gallerian ja foorumin sääntöihin  (Luettu 5422 kertaa)
psychocowboy
Rappiohotellin tirehtööri
Ylläpitäjä
Jäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 879« : Toukokuu 06, 2014, 10:54:26 am »

Ylläpidon ollessa hieman talviunessa oli jäänyt uudet alamitat päivittämättä foorumin/gallerian sääntöihin. Siitä pahoittelut Nolostunut

Foorumin säännöt siis löytyy http://www.kalakaverit.fi/forum/index.php?topic=125.0 jonne päivitetty säännöt kuvista postauksissa. Eli foorumin puolella jatkossa(kin) noudatetaan kuvien suhteen gallerian säännöstöä http://www.kalakaverit.fi/forum/index.php?topic=124.0 . Näin ollen saadaan pois turha kuvausinto alamittaisia kaloja kohtaan. On aivan turhaa pitää sitä alamittaista kalaa (lajiin katsomatta) yhtään turhaa sekunttia poissa omasta elementistään. Tämä ei nyt ole ollut varsinainen ongelma ollut missään vaiheessa mutta uusien alamittojen myötä se saattaa välillä unohtua.

Vaikka alamitat ei koske läheskään kaikkia kalalajeja niin hyvä aina muistaa se kunnioitus sitä saalista kohtaan; vaikka se saamasi pienikin kala ei ole sinun kohdekala niin se voi olla sen seuraavan kalamiehen/-naisen kohteena.
tallennettu

             
Born to be wild, paitsi kotona...
"Chuck Norriskaan ei ole täydellinen, sillä häneltä puuttuu heikkoudet"    Hyvän viinin määritelmä  "menee helposti alas ja pysyy sisällä" "Parempi muutama ruuvi löysällä, kuin yksi liian tiukalla"

Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: