Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Keravanjoki  (Luettu 4634 kertaa)
Teppo
Jäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 4


« : Toukokuu 01, 2013, 15:05:47 pm »

Aloitetaas uusi aihe. Tänään käytiin pojan (9v.) kanssa kevään ensimmäinen kalareissu Keravanjoella välillä Havukosken uimaranta-Koivukylänväylän silta. Vesi oli vielä aikas korkealla ja sameaa, vaikka eihän toi vesi koskaan ole kirkasta ollutkaan. Nähtiin myös muita heittokalastuksen ystäviä uoman varrella. Tällä kertaa ei saalista tullut, ellei mukaan lasketa pojan saamaa oksaa tai minun saamaa punaista frisbeetä. Poika totesi, että oli hyvä reissu kun ei menetetty yhtään uistinta. Yksi tosin lensi rantapusikkoon, mutta saatiin lippa pelastettua. Jos kävis parin viikon päästä uudelleen, kun vesi on laskenut.
tallennettu

psychocowboy
Rappiohotellin tirehtööri
Ylläpitäjä
Jäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 879« Vastaus #1 : Toukokuu 01, 2013, 20:04:20 pm »

Oletteko koskaan saanut tuolta mitään? Kaveri asustaa siinä vieressä ja tonttiin kuului myös "venepaikka" ko jokeen. Kieltämättä se hieman nauratti kun kaverin tönöllä oltiin rakennustalkoissa mutta jos sieltä jopa saa saalista....
tallennettu

             
Born to be wild, paitsi kotona...
"Chuck Norriskaan ei ole täydellinen, sillä häneltä puuttuu heikkoudet"    Hyvän viinin määritelmä  "menee helposti alas ja pysyy sisällä" "Parempi muutama ruuvi löysällä, kuin yksi liian tiukalla"

Teppo
Jäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 4


« Vastaus #2 : Toukokuu 01, 2013, 20:41:41 pm »

Kyllähän tuolla haukea ja ahventa on. Joskus aikonaan joku istutettu kirjolohikin on tullut nostettua. Mut se oli joskus.. En tiedä nouseeko tonne asti mikään kutemaankaan?
tallennettu

Teppo
Jäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 4


« Vastaus #3 : Toukokuu 05, 2013, 18:14:49 pm »

Tänään tuli taas pojan kanssa käytyä heittelemässä. Ensin mentiin Jokiniemen matonpesupaikan suunnille. Yhtään saalista ei tullut taaskaan, mutta nähtiin hauki vastarannan matalassa kun teutaroi siellä jotain.
Vaihdettiin paikaksi taas koivukylänväylän sillan pohjoispuoli. Kalaa ei täältäkään vielä tullut. Eväät syötiin täällä ja pojan viimeinen heitto taas vaihteeksi pajukkoon. Siima poikki ja kotiin, kun oli kylmäkin.

tallennettu

Teppo
Jäsen
*
Poissa Poissa

Viestejä: 4


« Vastaus #4 : Toukokuu 18, 2013, 23:03:44 pm »

Tänään tuli taas käytyä heittelemässä Jokiniemen apajilla. Tällä kertaa kummallekkin tuli tärpit, siis pojalle ja minulle. Kummatkin on päätyneet käyttämään Rapalan minnarii sinisenä. Ei jää pohjaan kiinni ja kalat tykkää  Virnistää  Poika sai elämänsä ensimmäisen tärpin virvelillä. Eihän se kiinni jäänyt kun minnari ja pojalta tais kädet jäätyä  Hymyilee Kiros kun syötävä. Lähellä oli ettei itku päässyt, ja kun sanoin ettei kannata itkua vääntää kun kala karkaa vastaus oli: onnen itkua tää on kun oli eka kosketus kalaan virvelillä. Meinas siinä tulla jo tippa isinkin silmäkulmaan  Itkee Huomenna taas mennään uudestaan, kuulemma  Hymyilee leveästi
tallennettu

Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: