Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Haukipalat valkoviini-kerma-fenkolikastikkeessa  (Luettu 3632 kertaa)
Igors
Aktiivi
Jäsen
**
Poissa Poissa

Viestejä: 741



« : Lokakuu 02, 2012, 21:45:13 pm »

500 g haukea fileenä
1 fenkoli silputtuna
2 porkkanaa raasteena
2 rkl voita
1 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl vahvaa kalalientä
1 dl ruokakermaa
1 rkl sitruunamehua tai raastettua sitruunan kuorta
3 laakerinlehteä
(1 tl suolaa)

Leikkaa filee annospaloiksi.Kuumenna voi paistokasarissa, lisää fenkoli- ja porkkanaraaste ja kuullota noin 5 min. Lisää valkoviini ja kalaliemi ja anna kiehua hiljalleen vielä 5 min. Lisää kerma, sitruuna, laakerinlehdet kalapalat (suola) ja anna hautua hiljalleen 10-15 min. Koristele tillillä.
tallennettu

Vanhuus ja viisaus ei ole itsestään selvä asia. Itselläni vanhuus lähenee mutta viisautta ei ole vielä näkynyt.

Vaahku
Aktiivi
Jäsen
**
Poissa Poissa

Viestejä: 211



« Vastaus #1 : Lokakuu 02, 2012, 22:47:17 pm »

Kuulostaa hyvältä! Täytyykin kokeilla vaikka ensi sunnuntaina. Voin melkein reseptin perusteella sanoa, että hyvää on...
tallennettu

Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: