Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Tulevan etusivun esittely tästä saitista.  (Luettu 4027 kertaa)
psychocowboy
Rappiohotellin tirehtööri
Ylläpitäjä
Jäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 879« : Lokakuu 22, 2010, 13:07:04 pm »

Kunhan tähdet osuu kohdilleen niin tulee kunnollinen etusivu tietty tarvittavine tilpehööreineen. Mm logo on tekeillä koko ajan.
Tässä on pientä muokkailua vaille oleva kuvaus sivustomme hengestä (Pasin kynästä):

“Alussa oli suo, kuokka ja Jussi. Aikojen saatossa suo kuitenkin nielaisi kuokkivan Jussin ja vaikka ihmiset kuinka huhuilivat, ei Jussia enää näkynyt. Tästä sisuuntuneena osa ihmisistä hankki oman suon, oman kuokan ja alkoivat töihin.”
 
Ja jälki on nyt näkyvillä silmiesi edessä. Nyt, kun olet ensimmäisen silmäyksen luonut, niin sulje silmäsi. Kuvittele itsesi olohuoneeseen, takassa palaa lämmin tuli ja ihmiset juttelevat rennosti toisilleen naureskellen, välillä juomiaan siemaillen, olipa juoma sitten olutta, kahvia tai mitä vaan. Satunnaisesti jostain nurkasta kuuluu vähän kovaäänisempää keskustelua, joka kuitenkin vaimenee nopeasti ja osapuolet jatkavat keskinäistä kanssakäymistään niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Kavereina.
 
Eli saitin tarkoitus on nimenomaan olla tällainen rento, kaveriporukan kokoontumiseen tarkoitettu olohuone. Saitti ei pyri kilpailemaan minkään muun foorumin kanssa vaan tarkoitus on olla kokoontumispaikka ihmisille, joita yhdistää sama asia: luonto sekä siihen liittyvät harrasteet pääpainon ollessa kuitenkin kalastuksessa. Mutta mitään luontoon liittyvää tekemistä ei ole suljettu pois, ei sinne päinkään. Suomen suurimmaksi eräsisältöiseksi saitiksiko? Ei nyt sentään, vain ja ainoastaan paikka ystäville, tuttaville ja tuttavan tuttaville.
 
Saitti on suunnattu enemmän aikuiseen makuun kuitenkin nuoret ja vielä nuoremmat mielessäpitäen. Käyttäjät ovat joka tapauksessa ohittaneet "mikä on paras?" -vaiheen ja keskittyvät enemmän omien mieltymystensä ja kokemustensa mukaiseen toimintaan. He etsivät lakkaamatta sitä mukavinta ja toimivinta ratkaisua, jolla saisivat vieläkin enemmän irti harrastuksistaan. Olipa ratkaisu sitten halpa, kallis, tyyris, hinnakas, edullinen, hintalaadukas ja jotain muuta, pääasia on siinä, että ratkaisu on omiin mieltymyksiin mukautuva ja antaa tekijälleen tai käyttäjälleen juuri sitä jotain. Osalla harrastus on jopa niin pitkällä, että välinevarastosta voi havaita selkeän ketjun tai jatkumon, jota noudatellen harrastaja on pyrkinyt löytämään oman polkunsa eli haetaan koko ajan itselle optimia ratkaisua vaikka edellinen hankinta jääkin hyllylle kakkosketjuun, vilttiketjuun tai jotain muuta.
 
Jos mennään henkiselle puolelle eli niinsanotusti tsykoloogiselle tasolle, niin tämän saitin käyttäjät nauttivat siitä, että ovat luonnon keskellä ja saavat siitä jotain palkkiokseen. Raitista ilmaa, kokemusta tai joskus jopa saalista; koolla, määrällä ja laadulla ei niinkään ole merkitystä vaan sillä, kuinka antoisa tämän elämyksen suonut reissu on ollut. Esimerkiksi reissuraporteissa kuvat ovat ensisijaisessa asemassa, niillä tunnelma välittyy hyvin lukijoille vaikkei teksti nyt ihan kirjakieltä tai kuvailevaa olisikaan.
 
Ja jottei tarina paisuisi mahdottomiin mittoihin ja tunteenpurkauksen aiheuttama kyynel sotkisi työpöytää, niin tarinan on pakko loppua nyt.
 
Tervetuloa!


Pasiedit: lopullinen versio...
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 22, 2010, 18:00:41 pm kirjoittanut Pasi1 » tallennettu

             
Born to be wild, paitsi kotona...
"Chuck Norriskaan ei ole täydellinen, sillä häneltä puuttuu heikkoudet"    Hyvän viinin määritelmä  "menee helposti alas ja pysyy sisällä" "Parempi muutama ruuvi löysällä, kuin yksi liian tiukalla"

Lastunen
Vieras
« Vastaus #1 : Lokakuu 22, 2010, 14:23:04 pm »

PasiYkkönenkö tämän runoili. Todella hienosti kirjoitettu!! Siis ihan törkeen hyvin.
Pasi, Tampesterin oma Taberman.
tallennettu

Pasi1
Yleisvalvoja
Jäsen
*****
Poissa Poissa

Viestejä: 206« Vastaus #2 : Lokakuu 22, 2010, 18:02:54 pm »

PasiYkkönenkö tämän runoili. Todella hienosti kirjoitettu!! Siis ihan törkeen hyvin.
Pasi, Tampesterin oma Taberman.

Tattis, en kyllä ole vielä päässyt rakkaudesta suihkuavien laavalähteiden tai kosteina kimaltavien, huuliaan malttamattomasti availevien simpukoiden tasolle, mutta ehkä vielä joskus  Virnistää

Siinä on nyt sitten valmis versio luettavaksi.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 22, 2010, 18:09:33 pm kirjoittanut Pasi1 » tallennettu

Kahviaddikti ja kofeinisti   

Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry: