Kalakaverit.fi

Kalakavereiden markkinat => Myydään => Aiheen aloitti: Pasi1 - Lokakuu 27, 2010, 17:39:09 pmOtsikko: Myyntialueen säännöt
Kirjoitti: Pasi1 - Lokakuu 27, 2010, 17:39:09 pm
Myydessäsi tai huutokaupatessasi tuotetta, laita selkeästi näkyviin seuraavat seikat:
   - selkeä tuotekuvaus, mielellään kuvan kera
   - tuotteen kunto: uusi, käytetty, käyttämätön yms.
   - tuotteen sijainti eli mistä tuotteen voi esim. noutaa,
   - sisältyvätkö postikulut hintaan vai lisätäänkö ne lopulliseen hintaan tai toimitus mahdollisesti muulla tavalla
   - huutokaupan loppumisen ajankohta sekä viimeisen hyväksytyn huudon kellonaika
   - aseta huutokaupassa lähtöhinta järkevälle tasolle ja määrittele minimikorotus, jotta vältytään pelleilykorotuksilta

Kaikki tarjouskilvan tarjoukset tai huutokaupan huudot tehdään julkisesti; yv:llä tai muulla tavalla tehtyjä tarjouksia ei hyväksytä.

Huutaessasi tai tarjotessasi tuotetta, muista, että lupaudut kirjallisesti ostamaan tuotteen. Ei mitään perumisia, esim. koska sait kaupasta halvemmalla tai rahat ei riitäkään, tarkista tällaiset asiat etukäteen ennen rahan sijoittamista kohteeseen. Huudon tai tarjouksen voi mahdollisesti perua painavin perustein, mikäli huutaja sopii asiasta myyjän kanssa JA ylläpito/mode-osasto myös antaa suostumuksensa. Huudon peruminen on moraalitonta ja se johtaa hyvin pian eriasteisiin sanktioihin.

Myyntitopikkeihin ei kuuluu hintavertailut myyjän hintojen ja kaupan hintojen välillä. Jos myyjän pyytämä hinta on mielestäsi korkea ja et halua tarjota, ole hiljaa, aivan turha sotkea toisen myyntitopikkia. Ylläpito tulee poistamaan turhat kommentit.

Mikäli myytävä tuote on myytävänä jollain muulla foorumilla, sen linkittäminen Kalakaverit.fi:n myyntiosioon on sallittua. Kuitenkin yksittäisen tuotteen samanaikainen myyminen muilla foorumeilla on kielletty. Eli myydessäsi tuotetta, myynti tapahtuu yhdellä saitilla ja mainokset muille saiteille linkkeinä alkuperäiseen myynti-ilmoitukseen.

Mikäli myyntiaihe ei saa vastakaikua, niin turhaa upittelua ei kannata harrastaa vaan aihe arkistoidaan ja myynti tapahtuu jatkossa yv:n välityksellä, jos jotain kiinnostaa. Joka tapauksessa, kaikki yli 4 kk vanhemmat myynti-ilmoitukset arkistoidaan automaattisesti, mikäli kaupankäynti on hiljentynyt.

Tulee myös muistaa, että kaupankäynti on myyjän ja ostajan välinen asia; Kalakaverit.fi tarjoaa vain tilan käydä kauppaa eikä ole vastuussa myytävistä tuotteista.


Otsikko: Vs: Myyntialueen säännöt
Kirjoitti: E.G.E - Kesäkuu 14, 2015, 09:53:16 am
Miten pystyn muokkaan omaa myynti ilmoitusta?

Ikävä tehdä uus viesti jos haluaa pudottaa tuotteiden hintoja tai muuttaa muuten vaan viestiä.


Otsikko: Vs: Myyntialueen säännöt
Kirjoitti: psychocowboy - Kesäkuu 14, 2015, 13:16:53 pm
Miten pystyn muokkaan omaa myynti ilmoitusta?

Ikävä tehdä uus viesti jos haluaa pudottaa tuotteiden hintoja tai muuttaa muuten vaan viestiä.
Spämmien ja muiden "ei toivottujen" tapahtumien takia muokkaus aika on rajattu 60 minuuttiin. Alueittain sitä ei saanut muutettua (olisi asiallinen toiminto toki myyntiosiossa).
Eli uusi viesti vanhaan topikkiin on ainoa tapa. Toki samallahan saa upituksen ilmolleen.